Dutch telemark event
Dutch Tele Event 2017 poster

Dutch Tele Event 2017 poster

Het Dutch Telemark Event

is het grootste Nederlandse telemark festival, en vindt ook dit jaar weer plaats in Val Thorens. Een supergezellig evenement voor jong en oud, en voor beginner tot vergevorderde telemarker. Met mogelijkheden om clinic’s te volgens van een internationaal docententeam, ski’s en schoenen te testen, of meedeinen in de gezellige sferen van een collectief mountaindinner of apres-teleski.
Woensdag 29 november 2017
Rond 18.00uur zal de bus vertrekken en de verschillende opstapplaatsen aan doen.

Donderdag 30 november 2017
Aan het begin van de ochtend zal de bus aankomen in Val Thorens. De kamers zullen dan direct beschikbaar zijn. Na een informatiebijeenkomst voor de mensen die voor het eerst mee gaan, zullen de lessen voor de beginners starten. De overige deelnemers kunnen op een later tijdstip/dag deelnemen aan de clinics.
De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel.

Vrijdag 1 december 2017
Op deze dag zullen er weer diverse clinics zijn en is er de mogelijkheid om zelf of met een groep op pad te gaan. Na afloop van de skidag zullen we verzamelen. Hier zal aansluitend ook het “Diner Montagne” plaatsvinden. Na afloop van het diner zullen we gezamenlijk in het donker de afdaling maken naar het appartement.

Zaterdag 2 december 2017
Deze ochtend zullen er nog clinics zijn. Aan het begin van de middag maken we een gezamenlijke afdaling. De middag is vrij te besteden. Na de “Diner Depart” zal de bus vertrekken richting Nederland

Schrijf je hier in voor het Dutch Tele Event 2017

Klik hier voor meer informatie over het Event