donateur worden

Telemark Nederland, we willen een stapje verder..

We willen stapje voor stapje verder met Telemark Nederland. Zo zijn we bezig om de website te vernieuwen en zijn we aangesloten bij de NSkiV en kunnen we bijvoorbeeld onze evenementen via de kalender van wintersport.nl een groter publiek bereiken. Om alle plannen te verwezenlijken hebben we echter liquide middelen nodig. Nadat we destijds zijn overgestapt van het gedrukte exemplaar van de nieuwsbrief is de contributie van het donateurschap stilletjes opgeheven, en staat de bankrekening van Telemark Nederland nagenoeg leeg. Geld hebben we nodig, heel simpel voor promotionele activiteiten, voor het huren van stands tijdens evenementen, voor het institutioneel lidmaatschap van de Nederlandse Ski Vereniging, voor het hosten en onderhouden van de Telemark Nederland website, enzovoort.

Word daarom donateur van Telemark Nederland.

We vragen onze vrienden een jaarlijkse bijdrage van € 25,- over te maken op het rekeningnummer van Stg. Telemark Nederland, iban: NL65 INGB 0008 0326 81 BIC: INGBNL2A, te RHENEN, o.v.v. je naam.

Je ontvangt dan ook de 11x7cm
Telemark Nederland opnaai badge!
badge-TN

Wat doen we verder, en wat krijgen donateurs voor hun donatie? Behalve een stevigere organisatie, met meer activiteiten en informatievoorziening, willen we kortingsregelingen treffen bij buitensportwinkels, testdagen organiseren waar jullie de nieuwste ski’s en materialen kunnen uitproberen, gaan we uiteraard op zoek naar gadgets, en kek-hebbedingetjes. Wat te denken aan het creëren van mogelijkheden voor de jeugd om kennis te maken met het telemarken. De kinderen van telemarkers worden ook groot!

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via het contactformulier.